طرز تهيه حلواي هويج (حلواي زردک) : اين حلواي هويجه که دستورشو از يه خانم افغانستاني گرفتم اونها بهش ميگن حلوا زردک، ايشالله درست کنيد و خوشتون بياد من رسپي رو توي خونه تست کردم عالي بود، ما براي درست کردن حلوا انواع روش ها و مواد مختلف رو داريم که حلواي آرد گندم از معروف ترين و پرکابردترين انواع حلوا به حساب مياد ولي زردک يکي از بهترين دسرهاي هست که خاصيت دارويي اون بر طعم و مزه اش ميچربه.
اگر شما هم جزو افرادي هستيد که قبل از خوردن هر غذايي ابتدا طبيعت اونو بررسي ميکنيد بايد بگم که طبيعتي گرم داره و براي کساني که دچار کم خوني و يا کمبود کلسيم هستند بسيار مفيد هست، البته از انرژي بالاي اون نبايد چشم پوشي کرد.
هويج رنده شده 5 ليوان دسته دار فرانسوي
شکر 3 ليوان
هل 1قاشق مربا خوري
آب جوش 1/2ليوان (ميشه بجاي آب از شير هم استفاده کرد)
گردو نگيني خرد شده 2/3 ليوان
مواد روي حلوا:
شير سرد 1 ليوان
شکر 4 قاشق غذاخوري
پودرشيرخشک 1و1/2 ليوان
براي تهيه حلواي زردک ابتدا هويج رو رنده کنيد و سپس داخل تابه رو حرارت متوسط درشو بذاريد تا بخار کنه و سپس شکر را اضافه کنيد، اجازه بدين بپزه و آب پس بده، زود زود هم بزنيد و با پشت قاشق له کنيد. کمي نرم و له که شد هل رو اضافه کنيد همينطور آب جوش و بذاريد خوب بپزه و آبش کامل کشيده شه اگه آبش کشيده نشه قالبي در نمياد. طبق تصوير حدود 50 دقيقه طول ميکشه
درباره این سایت