شير: 2 پيمانه
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفيد: 1 پيمانه
شکر: 1 قاشق غذاخوري
کره: به مقدار لازم
وانيل: نوک قاشق مرباخوري
دستور پخت کرپ با مغز شکلات
1. شير، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنيد.
2. سپس وانيل را اضافه کنيد.
3. آرد را در دو مرحله اضافه کرده و هم بزنيد تا وقتي که مايع يکدست شود.
4. کف ماهيتابهي نچسب را با کمي کره چرب کنيد.
5. يک ملاقه از مايع را کف ماهيتابه بريزيد و ماهيتابه را تکان بدهيد تا مواد کامل کف ماهيتابه را بگيرد و خوب پخش شود. مايع بايد شل باشد.
6. حدود 1 الي 2 دقيقه بعد ميبينيد که کرپ دارد خودش را ميگيرد. اگر زيرش طلايي شده بود برش گردانيد.
7. وقتي کرپ را برگردانديد به آن زمان بدهيد تا طرف ديگر هم طلايي شود و بپزد. (مانند تايم قبلي 1 الي 2 دقيقه).
مايع کرپ بايد کاملا شل باشد پس اصلا نگران شل بودنش نباشيد.
در هنگام پخت کرپ شعله گاز نبايد خيلي کم باشد، چون کرپ نازک هست و زود مي پزد و بايد تو اين مدت طلايي هم شده باشد.
ضخامت مايع کف ماهيتابه بايد خيلي نازک باشد، هر چقدر کرپ نازکتر باشد با کيفيتتر و لذيذتر است.
کرپ را مي شود از وسط تا کرد و با انواع ميوهها مثل موز يا توت فرنگي، همراه عسل يا شکلات صبحونه سرو کرد فقط بستگي به سليقمون داره.
بهتر است پس از انکه مايع را تهيه کرديد روي آن را سلفون کشيده و يک ساعت در يخچال استراحت دهيد، اين کار باعث ميشود کرپ شما هنگام پخت پاره نشود.
درباره این سایت