در صورتي که در تهيه غذاها فقط کمي خلاقيت داشته باشيم و ريسک پذير باشيم مطمئن باشين طعم هاي جديد و واقعا لذيذي رو تجربه ميکنين، مخصوصا وقتي از ترکيب مزه ي موادي که تو غذاي جديدمون استفاده ميکنيم تا .
· آماده سازي: 30 دقيقه
· پخت: 40 دقيقه
· کل: 1 ساعت 10 دقيقه
· کالري: کالري
· تعداد سرو: 2 نفر
ابتدا پياز رو رنده کرده و آب اضافيش رو هم ميگيريم تا بعدا ميت بال وا نره و منسجم بمونه. حالا پياز، گوشت چرخ کرده، نصفي از کل مقدار پودر کاري، کمي نمک و فلفل رو خوب با هم ورز ميديم.
داخل يه ماهيتابه کمي روغن ريخته و از مخلوط گوشت کمي برميداريم و کف دستمون گرد ميکنيم و داخل ماهيتابه ميذاريم
در ماهيتابه رو ميبنديم و روي حرارت ملايم ميذاريم تا ميت بال هم سرخ بشه و هم بپزه.
سيب زميني رو نگيني خورد کرده و داخل يه ماهيتابه با روغن داغ شده همراه کمي زرچوبه ميريزيم تا سرخ بشن. زرچوبه باعث ميشه که سيب زميني بعد سرخ شدن خوش رنگ تر و خوش طعم تر بشه.
بعد از پختن و سرخ شدن ميت بال ها اونهارو از ماهيتابه در مياريم و بعد سيب زميني هايي که سرخ شدن رو هم از روغن در مياريم و داخل ماهيتابه ميت بال ميريزيم و بهشون نمک و مابقي پودر کاري رو اضافه کرده و تفت ميدم تا مزه ادويه ها و روغن گوشت به خورد سيب زميني ها بره
برنج رو هم آبکش ميکينم.
حالا همه مواد پلو مخلوطمون حاضره. برنج، سيب زميني، ميت بال و شويد رو با برنج آبکش خوب مخلوط ميکنيم
در نهايت مخلوط برنج رو داخل قابلمه که کفش رو کمي چرب کرديم ريخته و نصف استکان آب هم دور تا دورش ميديم و در صورتي که برنجمون کم روغن بود براي اينکه خشک نشه کمي کره روي برنج ميذاريم.
حالا برنج رو براي مدت 30 الي 45 ذقيقه دم ميذاريم
درباره این سایت