طرز تهيه هويج کبابي طعم‌دار و خوشمزه به سه روش


پيش غذا
6 نفر

براي آشتي کردن با سبزيجات هزار و يک راه وجود دارد و کباب کردن سبزيجات طعم‌دار شده، يکي از پرطرفدارترين راه‌هاست. سيب‌زميني تنوري خيلي زود جايش را روي ميز غذا باز کرد و انواع کلم کباب شده هم با کمي اختلاف در فهرست سبزيجات کبابي محبوب قرار گرفتند. اما انگار جاي هويج، خيلي وقت‌ها در بشقاب سبزيجات خالي است. در اين مطلب طرز تهيه هويج کبابي را به سه روش متفاوت به شما آموزش مي‌دهيم. مطمئن باشيد که از امتحان کردن اين روش‌ها پشيمان نمي‌شويد.
بيشتر بخوانيد.
سرکه بااميک: يک چهارم فنجان
روغن زيتون:  يک چهارم فنجان
شربت افرا: دو قاشق غذاخوري
پرک فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوري
هويج: ريز نيم کيلو
نمک دريا به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم


جعفري خردشده به مقدار لازم



How to make flavorful and delicious grilled carrots in three ways


 


 


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجمن دانشجویان محصولات چوبی با مرغوب ترین چوب های ایرانی و خارجی Will خبر فوری خرید زمین در شمال بهتر است یا ویلا ؟ رزرو هتل انلاین سئو|دیجیتال|مارکتینگ|برندینگ|آموزش|مدرس|مشاور دورکن اقساطی Sri خدمات فضای مجازی پلاس آپ