طرز تهيه استيک و رمز و راز حرفه اي طبخ استيک



استيک تکه بزرگي از گوشت (معمولاً گوشت گاو) است،البته گاهي به تکه بزرگي از گوشت ماهي آزاد مثل سالمون،شير و غيره را استيک مي گويند، بر خلاف فيله که براي تهيه آن، گوشت را به موازات بافت ماهيچه برش مي زنند، براي تهيه استيک، گوشت را در خلاف جهت بافت ماهيچه برش مي دهند .



معمولاً استيک ها را کبابي نموده و با انواع سس مصرف مي نمايند، استيک در فرانسه بيفتک ناميده مي شود، اين گوشت را يا کباب مي کنند و يا در روغن سرخ مي نمايند و معمولاً در کنار سيب زميني خورده مي‌شود.



اين غذا از لحاظ طعم شبيه کباب برگ و کباب چنجه مي‌باشد و در کشورهاي مختلف نيم کره غربي به سبکهاي متفاوت پخته مي‌شود.





طرز تهيه:



ابتدا قسمتهايي از فيله را که حالت پاره پاره دارد جدا مي کنيم، چنانچه روي گوشت رويه سفيدي به نام خز باشد آن را جدا مي کنيم سپس گوشت را به قطر يک سانتيمتر تا انتها برش مي زنيم.



سپس با استيک کوب، تکه هاي گوشت را مي کوبيم و روي آن را با سس سويا و سس خردل کاملاً مالش مي دهيم (3 الي 4 ساعت لازم است تا سس کاملاً در گوشت نفود کند)، از آنجا که سس سويا شور مي باشد به مقدار کم نمک به گوشت مي زنيم.



سپس فلفل هم به آن مي زنيم. نعناع را خرد کرده و تکه هاي گوشت را داخل آن مي ريزيم، (تا نعناع به تکه هاي گوشت بچسبد). معمولاً استيکها را داخل چدن سرخ مي کنيم ولي چون نعناع به چدن مي چسبند آن را با ماهي تابه مخصوص پن فراين کردن، سرخ مي کنيم، با سس فلفل خردل و قارچ ميل کنيد.



استيک با پوره فلفل دلمه اي



مواد لازم:



 رنده پوست ليمو: 1 قاشق چايخوري



 آب ليمو ترش: 2/1 پيمانه



 نمک و فلفل به ميزان لازم



 گوشت استيک قرمز: 4 عدد



فلفل قرمز دلمه اي: 2 عدد



 پياز کوچکک: 1 عدد



 فلفل قمي قرمز: 2 عدد



 سير خرد شده: 2 حبه



 ليمو ترش سبز تعدادي براي سرو



 



طرز تهيه:



در يک ظرف رندة پوست ليمو ترش , دو قاشق سوپخوري روغن زيتون و فلفل را مخلوط کنيد. استيک ها را در اين سس بخوابانيد. براي درست کردن پوره فلفل , ابتدا فلفل هاي دلمه اي را نصف کنيد, تخم هاي آن را خارج کنيد و با يک قلم مو, روغن زيتون روي آن بماليد و روي کباب پز قرار دهيد تا پوست آن سياه شود.



به همين ترتيب پياز را نيز کباب کنيد وبعد از اينکه پياز و فلفل ها خنک شد پوست آنها راگرفته، سپس فلفل هاي کباي , پياز, فلفل قلمي قرمز , سير و نمک را داخل مخلوط کن بريزيد تا به صورت پوره در آيد.



آبليمو و مقداري نمک به استيکها اضافه کنيد و بلافاصله استيک ها را از سس خارج کنيد، و به مدت هشت تا ده دقيقه روي کباب پز قرار دهيد تا پخته شود و با پوره فلفل سرو کنيد. مي توانيد براي تزئين از رنده هاي پوست ليمو ترش و قاچ هاي ليمو استفاده کنيد.





مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

NetEpic - یک مرجع همه فن حریف ولی رایگان برای همه Joseph A Glimpse of Life Tanya فروشگاه اینترنتی 5040/پک ضد ریزش مو طراحی گرافیک خبری | تکنولوژی | صنعت فروشگاه بدلیجات