دسر توت فرنگي


مواد لازم براي دسر توت فرنگي :






























 توت فرنگي100 گرم 
شير  1.5 پيمانه
 نشاسته ي ذرت2 قاشق غذاخوري 
 شکر5 قاشق غذاخوري 
پودر ژلاتين1 قاشق غذاخوري
رنگ قرمز خوراکيدر صورت تمايل


 طرز تهيه دسر توت فرنگي :


قالب را با روغن مايع خيلي کم چرب مي کنيم و داخل فريزر مي گذاريم!


شير و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم و مداوم هم مي زنيم تا غليظ شود! ژلاتين را روي 4 قاشق آب سرد مي پاشيم و اسفنجي که شد مي گذاريم داخل ماکرو يا روي بخار آب تا مايع شفافي شود!


توت فرنگي را هم پوره مي کنيم.


پوره توت فرنگي و ژلاتين را به شير که کمي از حرارت افتاده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم اگر رنگ آن را بيشتر دوست داشتيد 2 قطره رنگ خوراکي اضافه کنيد.


درون قالب مي ريزيم و يا ظرف مورد نظر مي ريزيم و براي 4 ساعت مي گذاريم يخچال تا ببندد!


من قالبي درست نکردم. و با توت فرنگي و پودر نارگيل و سس توت فرنگي تزيين کردم.


 


گردآوري : بخش آشپزي بيتوته


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تجهيزات و صندلي آرايشگاهي دکتر اشتباهی شرکت خدماتي معين سرويس کهکشان فایل 2 ethen مدرسه خانه ای سرنوشت ساز دکوراسيون داخلي شرکت گامان تزئين امام شناسی reportageads