مواد لازم براي دسر توت فرنگي :
توت فرنگي | 100 گرم |
شير | 1.5 پيمانه |
نشاسته ي ذرت | 2 قاشق غذاخوري |
شکر | 5 قاشق غذاخوري |
پودر ژلاتين | 1 قاشق غذاخوري |
رنگ قرمز خوراکي | در صورت تمايل |
طرز تهيه دسر توت فرنگي :
قالب را با روغن مايع خيلي کم چرب مي کنيم و داخل فريزر مي گذاريم!
شير و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم و مداوم هم مي زنيم تا غليظ شود! ژلاتين را روي 4 قاشق آب سرد مي پاشيم و اسفنجي که شد مي گذاريم داخل ماکرو يا روي بخار آب تا مايع شفافي شود!
توت فرنگي را هم پوره مي کنيم.
پوره توت فرنگي و ژلاتين را به شير که کمي از حرارت افتاده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم اگر رنگ آن را بيشتر دوست داشتيد 2 قطره رنگ خوراکي اضافه کنيد.
درون قالب مي ريزيم و يا ظرف مورد نظر مي ريزيم و براي 4 ساعت مي گذاريم يخچال تا ببندد!
من قالبي درست نکردم. و با توت فرنگي و پودر نارگيل و سس توت فرنگي تزيين کردم.
گردآوري : بخش آشپزي بيتوته
درباره این سایت