طرز تهيه سوپ هاي زمستاني بسيار مقوي


 






1 – سوپ جو و گوشت گاو :
با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سير به همراه جو و ديگر سبزيجات، سوپ بسيار لذيذي تهيه شده که دستور العمل آن در پايين آمده است. توجه کنيد که بعد از خريد گوشت آنرا کاملاً تميز کرده و تمام چربي آن را جدا کنيد.
زمان آماده کردن مواد: 25 دقيقه
زمان پخت: 3 الي 4 ساعت

مواد اوليه براي 8 نفر :
گوشت گاو يا گوشت کبابي بره : 350 گرم ، برش خورده در 2.5 سانتي متر
روغن مايع : 1 قاشق سوپخوري
آب گوشت : 400 گرم
پياز خرد شده ( 1 عدد بزرگ ) : 1 پيمانه
کرفس خرد شده ( 1ساقه ) : 1.2 پيمانه
پونه کوهي يا ريحان : 1 قاشق سوپخوري
فلفل سياه : 1.4 قاشق سوپخوري
سير : 2 عدد
برگ بو  : 1 عدد
گوجه فرنگي خرد شده  : 300 گرم
هويج پوست کنده و خرد شده : 1 پيمانه (يا سيب زميني پوست گرفته و نگيني خرد شده : 1.2 پيمانه )
جو زود پز  : 2.3  پيمانه

طرز تهيه سوپ هاي زمستاني
ابتدا در يک قابلمه گوشت را کمي سرخ کنيد و بعد آب گوشت، پياز، پونه، فلفل، سير و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنيد.
سپس با حرارت ملايم براي 1.5 ساعت بپزيد ( براي گوشت بره 45 دقيقه ).
گوجه فرنگي ها، هويج وحشي و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد مي‌ريزيم شعله را کم کرده و مي‌گذاريم تا 15 دقيقه آهسته بجوشد (در اين مرحله مي‌توان از سبزيجات ديگر مانند نخود فرنگي هم استفاده کرد ) سپس برگ بو را از آن خارج مي‌کنيم .غذا آماده سرو است.


طرز تهيه سوپ هاي زمستاني
در قابلمه‌اي مناسب تره فرنگي، کرفس، سير در حدود 10 دقيقه (تا وقتي که تغيير رنگ نداده است) تفت مي‌دهيم.
سپس کدو سبز، گوجه فرنگي و کلم پيچ به اضافه 1.4 قاشق چايخوري نمک و فلفل سياه به مواد ديگر اضافه مي‌کنيم.
مي‌گذاريم تا به جوش آيد، شعله را کم کرده تا 5 دقيقه آهشته بجوشد مقداري از اسفناج را اضافه کرده کمي صبر کرده سپس بقيه اسفناج، جعفري و سرکه را اضافه مي‌کنيم.
انواع سوپ, سوپ هاي زمستاني, طرز تهيه انواع سوپ, طرز تهيه سوپ هاي زمستاني


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Krystal استان چهارمحال و بختیاری ریاضی عمومی ۲ لحظه ها و همیشه انلاین کده Tara طاها ارومیه آموزش های همگانی بادرود رسانه