طرز تهيه گوجه پلو که آموزش مي دهيم، از ترکيبات مقوي و خوش طعمي که در منزل وجود دارد به راحتي تهيه، و به سرعت طبخ نموده و نتيجه غذايي لذيذ و دلخواه، ميل کنيد   .


دمي گوجه، دمپخت گوجه، يا گوجه پلو عناويني است که براي اين غذاي خوش مزه استفاده مي گردد، نوعي استانبولي به حساب مي آيد، که آسان و سريع طبخ و آماده ي خوردن مي شود، ما در در ادامه ي مطلب آموزش طرز تهيه گوجه پلو داريم، با ما همراه باشيد.


طرز تهيه گوجه پلو آسان و غذايي خوش طعم مي باشد که با ذايقه و طبع اکثر افراد سازگار است، و به خاطر ترکيبات ساده اما مقوي آن، در پختي آسان و سريع دارد، و با استفاده از مواد داخل خانه مي توان آن را فراهم نمود.


اين غذا علاوه بر طعم فوق العاده داراي خواص فراواني مي باشد که در زير ذکر مي کنيم:


گوجه فرنگي که از ترکيبات اصلي گوجه پلو مي باشد، داراي مقدار بسيار زيادي آهن و ويتامين C بوده که در تقويت سيستم ايمني بدن، و آهن آن براي درمان کم خوني مفيد مي باشد.


همچنين اين غذا به خاطر دارا بودن مواد سالم و مفيد زياد براي جلوگيري از پوکي استخوان و دندان


مناسب بوده و از ابتلا به سرطان پيشگيري مي کند.


مواد مورد نياز



  • کره سي گرم

  • برنج دو پيمانه

  • گوجه متوسط شش عدد

  • رب گوجه فرنگي يک قاشق غذا خوري

  • پياز دو عدد

  • به اندازه کافي فلفل و نمک و زرد چوبه


طرز تهيه گوجه پلو خوش مزه


در اولين اقدام در طرز تهيه گوجه پلو، کمي روغن در ماهيتابه اي ريخته و روي حرارت پايين قرار مي دهيد، سپس پياز ها را خرد کرده و درون ماهيتابه تفت مي دهيد تا کمي تغيير پيدا کنند، حالا زرد چوبه و فلفل را هم به آن ها اضافه کرده و به همراه پياز تفت مي دهيم.


لازم به ياد آوري است که اين اين غذا معمولا به صورت کته پخته مي شود، چون آبکش کردن برنج زمان زيادي را در بر مي گيرد و هم باعث از دست رفتن مو اد مغذي برنج مي گردد.


برنج را ساعاتي قبل، در آب خيسانده و کمي نمک به آن اضافه کنيد، نبايـد آب روي برنج زياد باشد و فقط در حدي که روي آن را بپوشاند.


اکنون وقت اضافه کردن رب است، رب را اضافه کرده و دوباره چند دقيقه همه را با هم تفت مي دهيد زماني که رب خوب پخته شده و طعم و مزه خامي ندهد.


 


گوجه ها را تميز شسته و در ظرفي خرد کنيد، حالا پس از سرخ شدن رب آن را بيفزاييد.(از گوجه هاي نرم و کاملا پخته ي قرمز استفاده کنيد)


هم زمان با افزودن گوجه به غذا نمک و کره را هم اضافه کنيد، اجازه دهيد تا کمي بجوشد و آب گوجه کم شود، و اگر مايليد تا برنج نرم تر و کته اي تر باشد بايد آب گوجه بيشتر را خشک نکنيد، اين کاملا بستگي به سليقه شما دارد.


برنج را همراه با آب آن افزوده و درب قابلمه را هم گذاشته صبر کنيد تا آب برنج کشيده شود، و برنج حجم بگيره، اما توجه داشته باشين نبايد آب برنج کاملا کشيده شود و برنج ها به هم بچسبند.


حالا در آخرين مرحله از طرز تهيه گوجه پلو مايه دمي گوجه يا همان گوجه پلو را با برنج خوب مخلوط کرده و برنج را دم مي گذاريم.


هنگامي که برنج را مي خواهيد دم بگذاريد، برنج را تست کنيد، اگر هنوز سفت بود يا به قولي زنده بود به آن مقداري آب اضافه کنيد.


بعد از دم کشيدن که حدودا به مدت سي تا چهل دقيقه مي باشد، برنج آماده ميل کردن است


کاتي در تهيه گوجه پلو



  • اگر مايل بوديد مي توانيد از سيب زميني نگيني يا سيب زميني استامبولي استفاده نماييد.

  • بهتر است گوجه پلو يا همان دمي گوجه چرب باشد.


منبع : آرگا


.


 


 


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

The son of the honest and the nobles will come چاپ و تبلیغات میقات باربری در تهران For You فانوس دانشمند البرز رایانه Gina فروشگاه محصولات زناشویی