مواد لازم براي تهيه پيده گوشت و پنير

آرد سه ليوان
مايه خمير يک قاشق غذاخوري
شکر يک قاشق غذاخوري
آب ولرم نصف ليوان
شير نصف ليوان
نمک يک قاشق چاي‌خوري
پياز متوسط يک عدد
سير سه حبه
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پنير موزارلا رنده شده کاله 250 گرم
پودر آويشن يک قاشق چاي‌خوري
فلفل سياه يک قاشق چاي‌خوري
کره 25 گرم
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
فلفل دلمه‌اي يک عدد
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده يک قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ يک عدد



طرز تهيه پيده گوشت

طرز تهيه و دستور پخت:

از غذاهاي معروف و خوشمزه ترکيه که شهرت بسياري همانند ديگر غذاهاي ترکي مانند کباب ترکي، اسکندر کباب و.را دارا است و طرز تهيه راحتي دارد و به اساني با خمير مخصوص و  مواد مياني که شامل گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و جعفري و ادويه و .  است، درست مي شود، پيده گوشت است ( مي توان به مواد مياني قارچ و ذرت و نيز افزود) . اين غذا براي وعده غذايي شام بسيار مناسب است و هم چنين مي توان از ان به عنوان فينگر فود در مجالس استفاده کرد.

در اين مطلب طرز تهيه پيده گوشت را توضيح مي دهم. در صورت تمايل مي توان پيده را با گوشت مرغ و يا با سبزيجات نيز  به جاي گوشت چرخ کرده درست کرد.
مرحله اول تهيه پيده گوشت :

ابتدا و براي شروع اين غذاي ترکي، خمير غذا را تهيه مي کنيم. براي اين منظور 1 قاشق چايخوري خمير مايه و 3 پيمانه ارد الک شده و 1 قاشق غذا خوري نمک و 1 قاشق چاي خوري شکر را داخل يک ظرف مي ريزيم و انها را با هم مخلوط مي کنيم. سپس 1/4 پيمانه روغن زيتون و 1 پيمانه اب ولرم را به ظرف اضافه مي کنيم و با دست خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و يکدستي درست شود. سپس به خمير استراحت مي دهيم و روي ان را مي پوشانيم و براي 1 ساعت در محيط اتاق قرار مي دهيم تا حجمش دو برابر شود .


مرحله دوم تهيه پيده گوشت:

سپس در اين مرحله، سراغ تهيه مواد مياني پيده مي رويم. ابتدا 1 عدد پياز را مي شوريم و پوست مي کنيم و سپس پياز را به صورت ريز خرد مي کنيم و در تابه روغن مايع مي ريزيم و تابه را روي گاز قرار مي دهيم و با داغ شدن روغن، پيارها را در روغن داغ تفت مي دهيم تا سبک و کم حجم شود .
مرحله سوم تهيه پيده گوشت:

سپس در اين مرحله، 200 گرم گوشت چرخ کرده را به تابه پيازها اضافه مي کنيم و گوشت را در تابه تفت مي دهيم تا خوب سرخ شود و رنگش تغيير کند . سپس 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را به تابه گوشت اضافه مي کنيم تا رنگ رب باز شود و بوي خامي ان گرفته شود .

مرحله چهارم تهيه پيده گوشت:

سپس 1 عدد فلفل دلمه را با اب مي شوريم و ان را نگيني خرد مي کنيم و فلفل سبز را نيز خرد مي کنيم و انها را همراه با مقدار کافي نمک و فلفل و زيره به تابه گوشت و پياز اضافه مي کنيم و با آنها مخلوط مي کنيم و اجازه مي دهيم تا فلفل نيز بپزد. سپس 1 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده را به مواد اضافه مي کنيم و با انها مخلوط مي کنيم. اکنون مواد مياني پيده ما اماده است.
مرحله پنجم تهيه پيده گوشت:

سپس در اين مرحله، خمير را پس از ا ساعت استراحت از ظرف بيرون مي اوريم و گلوله هلي کوچکي از خمير را با دست جدا مي کنيم. سپس روي يک سطح کمي ارد مي پاشيم و گلوله هاي خمير را با وردنه باز و پهن مي کنيم و خمير را به شکل بيضي در مي اوريم.


مرحله ششم تهيه پيده گوشت :

سپس در اين مرحله، وي سيني فر کاغذ روغني قرار مي دهيم و خمير را روي کاغذ روغني مي گذاريم . از مواد مياني تهيه شده در مراحل قبل کمي با قاشق، روي خمير مي گذاريم و خمير را با دست به شکل قايق در مي آوريم.

 

مرحله هفتم تهيه پيده گوشت :

سپس در اين مرحله، خمير را داخل فر که از 20 دقيقه قبل با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کرده ايم براي مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا پيده بپزد و 5 دقيقه اخر گريل را روشن مي کنيم تا روي ان نيز بپزد و طلايي شود (برخي افراد روي مواد مياني پيده کمي پنير پيتزا مي ريزند که اختياري است و ضمنا در صورت تمايل مي توان قبل از پختن خمير در فر کمي زرده تخم مرغ روي ان ماليد تا خمير خوشرنگ تر شود).

سپس وقتي پيده گوشت پخت، ان را از فر بيرون مي اوريم و در ظرف مناسب قرار مي دهيم و براي وعده غذايي شام استفاده مي کنيم و يا ان را به عنوان نوعي فينگر فود سر ميز در مجالس و مهماني ها استفاده مي کنيم. نوش جان.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روزهای دانشجویی حقوقدانان نیشابور ادبیات نوین شاداب سازی مدارس طراحی وب سایت و سئو تخصصی فارس چت|شيراز چت|کاکو چت Villa-shomal حامیان دکتر مهدی امیدیان دهکردی