مواد لازم براي بادمجان روغني لبناني
بادمجان قلمي يا دلمه اي کوچک: 5/1 کيلوگرم
پياز ريز سفيد: 500 گرم
گوجه فرنگي: 1 کيلوگرم
سرکه: 1 استکان معمولي
سير:1 بوته
روغن مايع: 150 گرم
نمک و فلفل بقدر کافي
بادمجان روغني لبناني
بادمجانها را پوست مي کنيم، آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نيم مي کنيم تا هر بادمجان 4 قطعه شود، کمي نمک به آنها مي پاشيم و اطرافشان را در روغن مي غلتانيم، روي گوجه فرنگيها آب جوش مي ريزيم و پوست آنها را گرفته،خردشان مي کنيم،پياز را هم پوست مي گيريم و مي شوييم، داخل ظرف گرد نسوز مناسبي دو سه قاشق روغن مايع مي ريزيم و پيازها را در آن روي حرارت ملايم قرار مي دهيم، کمي نمک و فلفل هم مي زنيم، سير را نيز پوست کنده،مي کوبيم و با پياز کمي سرخ مي کنيم، نصف پيازهاي سرخ شده را از ظرف خارج مي کنيم و به جاي آن نصف گوجه فرنگي ها را مي ريزيم، بادمجان ها را روي گوجه فرنگي ها مي چينيم،بقيه گوجه فرنگي ها را روي بادمجانها مي ريزيم،بقيه پيازها را هم روي اين گوجه فرنگي ها مي خوابانيم و سرکه و کمي نمک و فلفل روي همه مي پاشيم، در ظرف را مي بنديم، ظرف را به مدت 30 تا 45 دقيقه روي پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهايت مي گذاريم تا تمام مواد بپزند، ولي زياد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر ميز مي بريم، در حرارت ملايم روي گاز يا آتش هم مي توان اين غذا را تهيه کرد، بايد توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پيرکسي باشد که در حرارت نشکند، چون لطف اين غذا در آن است که با ظرف سر ميز برود.
درباره این سایت