شير پر چرب 4 پيمانه
شکر 2 پيمانه
ثعلب 2 قاشق چايخوري
گلاب 1/2 پيمانه
خامه 100 گرم
خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم
درست است که اين روزها بستني مدل هاي مختلفي دارد، بستني چوبي، اسکوپي و کاسه اي در طعم هاي مختلف همه جا پيدا مي شوند و حتي خوراکي هاي ترکيبي خوشمزه مثل کيک بستني، معجون و شيک هاي متنوع هم هستند، اما بستني سنتي هنوز هم طرفداران خودش را دارد، هيچ چيزي مثل يک بستني سنتي با عطر و طعم زعفران و گلاب نيست، بستني سنتي ايراني را مي توانيد در همه فصل هاي سال در خانه درست کنيد و از آن لذت ببريد، بستني سنتي با ثعلب تهيه مي شود، پس قبل از شروع به تهيه بستني زعفراني با ثعلب اين پودر را از لوازم قنادي يا عطاري تهيه کنيد.
طرز تهيه بستني سنتي زعفراني
مرحله اول:
ابتدا خامه را داخل کيسه نايلوني بريزيد و بسيار نازک پهن کنيد سپس داخل فريزر قرار دهيد تا خامه يخ بزند.
مرحله دوم:
شير را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد سپس حرارت را ملايم کنيد و مقداري زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنيد (رنگ بستني پس از بسته شدن روشن تر مي شود پس زعفران بيشتري اضافه کنيد)، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنيد سپس قاشق قاشق به شير اضافه کنيد و هم بزنيد تا شکر و ثعلب حل شوند و مايه بستني غليظ شود (شکر و ثعلب را بايد کم کم اضافه کنيد تا مايه بستني يکدست شود).
مرحله سوم:
مايه بستني سنتي را از روي حرارت برداريد و داخل کاسه اي بريزيد سپس کاسه را روي يخ قرار دهيد، بستني را با همزن بزنيد تا خودش را بگيرد و کمي کشدار شود سپس ظرف بستني را داخل فريزر قرار دهيد، پس از 30 دقيقه بستني را از فريزر خارج کنيد و با همزن بزنيد تا کشدار شود و مجدد داخل فريزر قرار دهيد، اين عمل را 5 بار انجام دهيد.
درباره این سایت