مواد لازم براي کيک شکلاتي خيس


آرد 1 و 3/4 پيمانه


شکر 2 پيمانه


کاکائو 3/4 پيمانه


جوش شيرين 1 و 1/2 قاشق چايخوري


بيکينگ پودر 1و 1/2 قاشق چايخوري


نمک 1 قاشق چايخوري


تخم مرغ 2 عدد


شير 1 پيمانه


روغن مايع 1/2 پيمانه


وانيل 1 قاشق چايخوري


آب جوش 1 پيمانه


مواد لازم کرم کاکائو    :


کره 1 پيمانه


پودر قند 2 پيمانه


پودر کاکائو 1 و 1/2 پيمانه


شير 2/3 پيمانه


وانيل 1/2 قاشق چايخوري


 کيک اسفنجي


 


کيک شکلاتي به خودي خود مثل يک معجزه خوشمزه است، البته اگر خوب درست شده باشد. تهيه کيک شکلاتي روش هاي مختلفي دارد اما اگر دوست داريد کيک شکلاتي نرم و خيس باشد بايد کيک شکلاتي خيس را هم امتحان کنيد. اين کيک کاملاً نرم و منسجم است و طعمي عالي دارد. براي تهيه کيک شکلاتي خيس کافي است يک کيک کاکائويي ساده درست کنيد و بعد آن را با لايه هاي زيادي از کرم کاکائو بپوشانيد. البته يک روش ديگر هم وجود دارد که در آن به جاي کرم کاکائو از گاناش شکلاتي استفاده ميشود  .


در هر دو حالت کيک شکلاتي خيس فوق العاده است. اين که از چه روشي استفاده کنيد بستگي به سليقه شما دارد. استفاده از کرم کاکائو کمي طعم کره اي به کيک ميدهد و استفاده از گاناش طعم شکلات بيشتري دارد. اگر از هر دو روش استفاده کرديد در بخش ديدگاه به ما بگوييد که کدام نوع از کيک شکلاتي خيس را بيشتر پسنديديد. علاوه بر اين ها روش ديگري هم هست که در آن براي خيس کردن کيک از شير کاکائو استفاده ميشود. اين روش به طور کامل در طرز تهيه کيک خيس توضيح داده شده است.


 


طرز تهيه کيک شکلاتي خيس


 


کيک شکلاتي به خودي خود مثل يک معجزه خوشمزه است، البته اگر خوب درست شده باشد. تهيه کيک شکلاتي روش هاي مختلفي دارد اما اگر دوست داريد کيک شکلاتي نرم و خيس باشد بايد کيک شکلاتي خيس را هم امتحان کنيد. اين کيک کاملاً نرم و منسجم است و طعمي عالي دارد. براي تهيه کيک شکلاتي خيس کافي است يک کيک کاکائويي ساده درست کنيد و بعد آن را با لايه هاي زيادي از کرم کاکائو بپوشانيد. البته يک روش ديگر هم وجود دارد که در آن به جاي کرم کاکائو از گاناش شکلاتي استفاده ميشود.


در هر دو حالت کيک شکلاتي خيس فوق العاده است. اين که از چه روشي استفاده کنيد بستگي به سليقه شما دارد. استفاده از کرم کاکائو کمي طعم کره اي به کيک ميدهد و استفاده از گاناش طعم شکلات بيشتري دارد. اگر از هر دو روش استفاده کرديد در بخش ديدگاه به ما بگوييد که کدام نوع از کيک شکلاتي خيس را بيشتر پسنديديد. علاوه بر اين ها روش ديگري هم هست که در آن براي خيس کردن کيک از شير کاکائو استفاده ميشود. اين روش به طور کامل در طرز تهيه کيک خيس توضيح داده شده است.


طرز تهيه کيک شکلاتي خيس


فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم کنيد


براي تهيه مايه کيک، ابتدا آرد را در کاسه بزرگي الک کنيد. سپس شکر، کاکائو، جوش شيرين، بيکينگ پودر، وانيل و نمک را به آن اضافه کنيد و همه اين مواد خشک را با هم مخلوط نماييد.


کحال نوبت به اضافه کردن مواد مايع ميرسد. دو تخم مرغ را روي مواد خشک بشکني


کيک شکلاتي خيس


سپس شير و روغن را هم اضافه کنيد. مواد را با سرعت متوسط همزن برقي حدود 2 دقيقه بزنيد. در حين هم زدن 1 پيمانه آب جوش را به تدريج اضافه کنيد.


کف دو قالب گرد متوسط يکسان را با کره چرب کنيد و کمي هم آرد بپاشيد. مايه کيک آماده شده را به طور مساوي بين دو قالب تقسيم کنيد. مايه بايد کمتر از نصف هر کدام از قالب ها را پر کند تا جاي پف کردن داشته باشد


قالب ها را 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا کيک ها پخته شوند.


در اين مدت کرم کاکائو را تهيه کنيد. کره نرم شده (در دماي اتاق) را در کاسه اي بريزيد و يکي دو دقيقه با سرعت بالاي همزن بزنيد تا حالت کرم مانند پيدا کند. کمي از پودر قند، پودر کاکائو و شير را اضافه کنيد و به هم زدن با همزن برقي ادامه دهيد. وانيل را اضافه و مخلوط کنيد. باقيمانده پودر قند، کاکائو و شير را در يکي دو مرحله ديگر به تدريج اضافه کنيد و هم بزنيد تا کرم کاکائو يکدست شود.


کوقتي کيک ها آماده شدند آنها را از فر خارج کنيد و 5-10 دقيقه صبر کنيد تا قدري خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کنيد. هر کدام از کيک ها را از وسط برش بزنيد تا 4 لايه کيک داشته باشيد.


روي لايه زيري يکي از کيک ها کرم کاکائو بماليد و يک لايه کيک ديگر روي آن قرار دهيد. اين کار را تکرار کنيد. در آخر روي سطح و دور تا دور کيک کرم کاکائو بماليد. سطح کرم را با ليسک صاف کنيد


کرم باقيمانده را داخل قيف بريزيد و دور تا دور کيک شکوفه بزنيد. کيک خيس شکلاتي شما آماده است.


روش دوم:


در روش دوم نيازي به تهيه کرم کاکائو نيست. بعد از تهيه کيک، طبق دستوري که قبلاً گفته ايم، با استفاده از خامه، شکلات و کره سس گاناش شکلاتي تهيه کنيد. اما اجازه ندهيد گاناش سرد شود. گاناش داغ را روي سر تا سر کيک بريزيد. ميتوانيد از مقداري ترافل رنگي هم براي تزيين کيک استفاده کنيد که البته کاملاً اختياري است.


نکته: براي نفوذ بيشتر گاناش در کيک ميتوانيد با خلال دندان تعدادي سوراخ روي سطح کيک ايجاد کنيد و بعد گاناش را روي آن بريزيد.


 


 کيک اسفنجي


 


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کنيد ,شکلاتي ,کاکائو ,تهيه ,استفاده ,گاناش ,اضافه کنيد ,استفاده کنيد ,گاناش شکلاتي ,استفاده ميشود ,بيشتر پسنديديد ,کاکائو استفاده ميشود ,بيشتر پسنديديد علاوه ,گاناش شکلاتي استفاده ,کاکائو بپوشانيد البته
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Steve اندیشه اول Tamara تیم مشکی Shawna وقت ســــــــفارت آمــــــریکا ، انگلــــیس ، کــــــانـادا 1966 327 0912 مجله خبری برمک Damzie پایگاه اطلاع رسانی کاروان ۲۵۰۱۳ لبیک حج- شهرستان بانه Sarah