لاحم و جون:
نان هاي گرد و بسيار نازک هستش که روي اونها گوشت چرخ کرده و سبزيجات ساطوري شده مثل پياز جعفري و گوجه فرنگي قرار مي گيره و همينطور به صورت لايه روي هم قرار مي گيره.

لاحم و جون را هنگام خوردن به صورت لوله اي در مي اورند و نوش جان مي کنند به خاطر همين خمير آن بايد بسيار نرم و انعطاف پذير باشد تا خوردنش راحت باشد.

لاحم و جون يک وعده غذايي کامل محسوب مي شود، اين غذا را مي توان براي سحر، افطار، ناهر و يا شام درست کرد و ميل نمود.

لاحم جون عموما همراه با فلفل تند و بادمجان کباب شده و دوغ گازدار بسيار لذيذ و دل پسند خواهد شد.

اگر اين غذا را فقط و فقط يکبار درست کنيد بهتان اطمينان مي دهم پايه ثابت برنامه غذاهاييتان خواهد شد.



مرحله اول تهيه لاحم و جون:


اين غذا را با پيتزاهاي خودمان اشتباه نگيريد. اين غذا از خمير بسيار نازکي درست مي شود و با خمير پيتزاهاي آماده در بازار بسيار متفاوت است.

نکته: ميتونيد از خمير يوفکا و يا خمير جادويي نيز استفاده کنيد.

در ابتدا تمام وسايل و مواد اوليه مورد نياز تهيه خمير را تهيه مي کنيم و کنار دستمان قرار مي دهيم.

حالا مشغول به آماده کردن خمير اين غذا مي شويم:

براي تهيه خمير اين غذا نصف پيمانه شير، يک قاشق غذاخوري شکر و يک قاشق غذاخوري خمير مايه مورد نياز است.

همه مواد بالا را باهم مخلوط مي کنيم و  و رويش را چيزي قرار مي دهيم و در محيط گرمي قرار مي دهيم و منتر مي مانيم تا خمير مايه عمل بيايد.

نکته: وجود شکر براي عمل آمدن خمير مايه لازم است.

نکته: هنگامي که حجم محتويات داخل ظرف زياد شد يعني خمير مايه عمل آمده است.

نکته: منظور از پيمانه همان ليوان دسته دار فرانسوي است.

حالا 4 قاشق غذاخوري روغن مايع، يک قاشق چايخوري نمک و دو پيمانه آرد را کم کم و با دقت به موادمان اضافه مي کنيم و با دست حدود 15 الي 20 دقيقه ورز مي دهيم.

نکته: خمير را يا 20 دقيقه با دست ورز مي دهيم و يا 100 بار محکم به سطح کارمان مي کوبيم تا خسته شود.

سپس خمير را در ظرف مناسبي قرار داده رويش را مي پوشانيم و در جاي گرمي به مدت يک ساعت قرار مي دهيم تا خمير استراحت کند يا به قولي ور بيايد.

لاحم و جون
مرحله دوم تهيه لاحم و جون:


در مرحله بعد همانطور که منتظر عمل آمدن خميرمان هستيم به بقيه کارهايمان مي رسيم.

فلفل دلمه اي، پياز و گوجه فرنگي و سير را در مخلوط کن ميريزيم و ميگذاريم تا خورد شود. مخلوط شدن مواد بايد به اندازه اي اشد که حالت سسي پيدا کند.



لاحم و جون


 


لاحم و جون


مرحله سوم تهيه لاحم و جون:


 




حالا گوشت چرخ کرده را به مواد سسي بالا اضافه مي کنيم و با دست ورز مي دهيم.

نوبت اضافه کردن نمک و فلفل، آويشن، پودر پاپريکا و رب گوجه مي باشد. بعد از اضافه کردن چاشني ها دوباره با دست ورز مي دهيم.



مرحله چهارم :


بعد از عمل آمدن خمير پف آنرا مي گيريم و به چند گلوله تقسيمش مي کنيم.

سپس هرکدام از گلوله ها را با وردنه بسيار نازک باز مي کنيم.


مرحله پنجم :


هنگامي که خمير را پهن کرديم از مايه اي درست کرديم رو خمير پخش مي کنيم.

حدودا دو قاشق غذاخوري از مواد را روي هر خمير ميريزيم و يکنواخت پخشش مي کنيم و رويش نعنا خشک مي پاشيم.

مرحله ششم :

غذا را در فر با دماي 380 درجه سانتي گراد به مدت 10 الي 15 دقيقه قرار مي دهيم.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فولادسرا تهران تينا اسدي Sara Andrea پیک اطلاع رسانی بچه های تجارت الکترونیک برفابه : اشکان آویشن روز های من قالب رضا پاورکده